Raluka iubește din nou și nu se mai ascunde! Ipostaza în care a fost surprinsă cântăreața

0
raluka

Raluka are un nou iubit, după ce, la începutul acestui an, mărturisea că bărbatul care ar putea-o cuceri trebuie să fie un om bun, și, în primul rând, să fie bărbat.

„Avem o problemă în ziua de azi cu asta. Femeile au devenit extrem de independente și de puternice, iar bărbații invers”, mărturisea Raluka în ianuarie 2022, în podcastul lui Damian Drăghici.

Recent, solista și noul ei iubit au fost fotografiați de paparazzi Spynews într-un mall din București, cu trollerele după ei, abia reveniți, cel mai probabil, dintr-o vacanță.

În filmarea surprinsă de Spynews, Raluka și noul ei iubit sunt surprinși în ipostaze tandre, sărutându-se, în timp ce așteaptă în fața casei de marcat a unui magazin.

Pe 12 iulie, artista a publicat în mediul online mai multe fotografii surprinse în orașul Montreux, din Elveția. „Montreux este spectaculos”, a scris în descrierea imaginilor.

 

Cântăreața de 32 de ani nu s-a temut să spună în văzul tuturor că și-a înșelat foștii parteneri, iar fanii săi au apreciat sinceritatea și asumarea cu care a vorbit despre acest subiect.

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste ale showbizului românesc. Artista se bucură de o carieră impresionantă în domeniul muzical și este extrem de îndrăgită de publicul său.

De asemenea, fosta câștigătoare de la Asia Express a reușit, de-a lungul timpului, să cucerească inimile a milioane de români datorită timbrului său unic.

Mereu discretă în ceea ce privește viața ei amoroasă, recent, Raluka a fost surprinsă în compania noului ei partener de viață.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.