Primele imagini cu burtica de gravidă a Danielei Crudu

0
daniela crudu

Daniela Crudu a surprins pe toată lumea când a anunțat că va deveni mămică pentru prima dată, la vârsta de 33 de ani.

Și asta pentru că în ultimul timp, Daniela Crudu a preferat să stea cât mai ferită de lumina reflectoarelor, alegând să renunțe la a lucra în televiziune și a se dedica platformei Onlyfans.

Vedeta își dorea foarte mult să își țină în brațe copilul, așa că acum visul i s-a îndeplinit.

„Sunt foarte fericită, numai la asta mă gândesc, nici nu mă mai interesează de nimic, numai de sarcină. În fiecare zi se întâmplă lucruri noi cu corpul meu și sunt entuziasmată așa. Zici că visez. Nu-mi vine să cred, tot mi se pare că e o minune așa, nu știu. Săptămâna viitoare fac trei luni. E cam mare burtica mea, se vede ca lumea, e proeminentă, e țuguiată, foarte multă lume crede că e băiat pentru că e țuguiată așa.”, a spus Daniela Crudu la Antena Stars.

Daniela Crudu spune însă că și iubitul ei este la fel de fericit ca și ea.

„Tatăl copilului e fericit, nu are cuvinte, e și el emoționat, visează și el tot așa, ca mine. M-a luat prin surprindere, nu m-am așteptat. M-am bucurat, că e prima dată când mi s-a întâmplat lucrul ăsta. O să vezi tu ce mămică o să fiu eu, cea mai nebună și cea mai distractivă și o să mă joc încontinuu cu el, pentru că cei mici de asta au nevoie.”, a mai spus Daniela Crudu.

sursa: TABU

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.