Primele imagini cu actrița Cansu Dere, după ce s-a zvonit că a dispărut în urma cutremurelor din Turcia

0
Cansu Dere

După ce s-a vechiculat că actrița Cansu Dere ar fi dispărut, în urma cutremurelor in Turcia, fanii acesteia au intrat foarte tare în panică și s-au rugat să nu se fi întâmplat nimic cu aceasta.

După o perioadă, în care zvonurile că a dispărut erau la ordinea zilei, au apărut primele imagini cu actrița serialului „Infidelul”, alături de colegii ei de breaslă.

Până în momentul actual, zeci de mii de oameni și-au pierdut viața sub dărâmături, în timp ce alții nu au fost găsiți.

Printre aceste persoane s-a vehiculat că se numără și celebra actriță Cansu Dere.
Fanii acesteia s-au panicat foarte tare, când au văzut că actrița nu a mai fost deloc activă pe rețelele de socializare, chiar la scurt timp după ce au avut loc cele două cutremure.

Din fericire pentru ei, pe rețelele de socializare au fost făcute publice mai multe imagini în care cei de acasă au văzut-o pe actrița lor preferată, alături de colegii ei. Ea ajuta la strângerea de fonduri și ajutoare pentru toți oamenii care au fost victimele seismelor și au nevoie de suport.

„Cansu Dere trăiește, nu a murit în urma cutremurului, ea ajută alături de ceilalți actori, doar că nu postează! Mulțumesc, Doamne!”, se arată într-o postare pe TikTok, în care apar și imaginile cu pricina.

Ultima postare făcută de șatenă este cu o lună înainte de cutremurul din 6 februarie 2023, internauții intrând în panică când au văzut că nu mai este activă în mediul virtual. Din fericire, actrița este teafără și nevătămată.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.