Premiile GRAMMY 2022 | Cele mai frumoase coafuri şi machiaje purtate de vedete

0
machiaj

Cea de-a 64-a ediție anuală a premiilor Grammy și-a ales câștigătorii, iar accentul se pune de obicei pe nominalizați, premii și cele mai bune ținute ale serii. Dar și look-urile merită atenția noastră.

Machiajele Laverne Cox, Diplo și Spice au oferit o pată de culoare covorului roșu. Dacă îți cauți următoarea coafură inspirată de Y2K, adaugă bretonul scurt și capetele răsucite ale lui Doja Cat și Billie Eilish. De la buzzcuts vopsite la breton și cocuri, iată cele mai bune look-uri din cea mai mare noapte a muzicii.

Doja Cat și-a transformat părul cu ajutorul vârfurilor răsucite. Bretonul scurt a atras atenția asupra sprâncenelor ei perfect trasate.

Paris Hilton a adoptat un look natural, iar părul l-a legat într-o coadă de cal înaltă.

Dua Lipa și-a accentuat rochia Versace de epocă cu părul drept blond platinat, canalizând aspectul semnăturii Donatella Versace.

Stallion Megan Thee. Machiajul ei atrage atenția, la propriu! Ne place acest ochi de pisică sexy care îi completează perfect ansamblul cu imprimeu leopard.

Billie Eilish

Pentru contribuția lui Billie Eilish la tendința din anii 2000 a nopții, ea a optat pentru breton mai lung și și-a tras ușor părul în sus, lăsând câteva șuvițe atârnate.

Halsey

Cântăreața a păstrat ochii simpli cu un contur negru, asortat cu o buză lucioasă în nuanțe de sangria.

Olivia Rodrigo

Artista și-a lăsat părul liber, însă a pus accentul pe privire cu sclipici pe pleoape și tuș negru.

Saweetie

Cunoscută pentru colecția ei colorată de peruci, Saweetie a ales un pixie scurt blond. Machiajul reginei era auriu și strălucitor, cu o lumină uluitoare așezată pe obrajii ei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.