Orlando Bloom se implică în criza refugiaților. Actorul a venit în Republica Moldova

0
orlando bloom

Orlando Bloom a venit în Republica Moldova pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni. Anunțul a fost făcut chiar de celebrul actor pe Instagram.

Orlando Bloom a mers în Republica Moldova, impresionat de drama refugiaților ucraineni. Celebrul actor ajută copiii refugiați din Ucraina, în colaborare cu UNICEF.

„De la începutul războiului din Ucraina, un copil a devenit un refugiat aproape în fiecare secundă. Sunt în Moldova cu UNICEF, întâlnind familii care au fost nevoite să lase totul în urmă în căutarea siguranței. Copiii din Ucraina și din afara acesteia au nevoie de tot ajutorul pe care îl puteți oferi”, a scris Orlando Bloom pe Instagram.

 

Actorul, care în 2009 a fost desemnat ambasador UNICEF, a mers joi după amiază la punctul de trecere Palanca și a vizitat centrul provizoriu pentru refugiați.

Acesta a postat fotografii pe contul său de Instagram în care apare alături de câteva mame și copii. Deocamdată nu se știu detalii despre programul lui Orlando Bloom în Moldova sau câte zile va sta în țara vecină.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.