Nosfe și-a prezis moartea? Imaginile tulburătoare pe care le-a prezentat cu exact 3 luni înainte de deces

0
nosfe

Decesul subit al cântărețului Nosfe, în urma unui infarct, la doar 37 de ani, a trimis o undă de șoc în showbiz. Artiștii și cei care l-au cunoscut nu își revin nici acum după aflarea veștii morții lui.

Potrivit primelor informații, rapperului i s-a făcut rău și a căzut în casa din Balotești, iar soția acestuia a sunat la 112, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Cu câteva ore înainte să moară, Nosfe a susținut alături de Șatra Benz un concert la Romaero, la Trap Attack, potrivit calendarului evenimentului și video-urilor încărcate de soția sa. Colegii de trupă au precizat printr-un story pe Instagram că Nosfe ar fi murit în urma unui infarct, din dorința de a combate diversele speculații apărute în urma decesului: „Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte… Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”.

Dincolo de speculațiile oamenilor, că a luat substanțe, că de vină e vaccinul anti-COVID sau că industria muzicală l-a epuizat efectiv, ce au observat mai mulți fani este șocant. Nosfe a postat un clip uluitor pe 16 iulie, exact cu 3 luni înainte de a muri, pe 16 octombrie. Este vorba de un macabru clip cu un sicriu care se închide și se deschide, pe melodia ”De ce tot zici c-am murit!?”.

Fanii artistului sunt șocați de postare și de coincidența datei: 16.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.