Nicole Cherry s-a pozat cu abdomenul la vedere la doar câteva săptămâni după naștere! Cum arată

0
Nicole Cherry

Nicole Cherry a devenit mamă la 23 de ani, chiar de ziua ei. Vedeta trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, după ce i s-a născut fiica, căreia i-a pus numele Anastasia.

Deși perioada de lăuzie este foarte obositoare pentru proaspăta mămică, Nicole Cherry este foarte activă pe rețelele de socializare și nu ezită să le arate fanilor tot ce se întâmplă nou în viața lor.

Pe lângă imaginile postate cu fiica sa, artista le-a spus internauților că este mândră de cum se recuperează după sarcină.

Vedeta și-a fotografiat abdomenul la trei săptămâni după ce a născut, uimindu-i pe internauți. Artista a spus că se recuperează bine după naștere, mai ales că a reușit să piardă multe kilograme acumulate în timpul sarcinii.

Artista a filmat momentul în care proba mai multe perechi de jeanși, mândră fiind că aceștia i se potrivesc. „Am intrat într-o pereche de blugi măsura 36 și sunt foarte fericită. Înainte purtam 34 (n.r. măsura), dar aștia erau încă în garderobă. Sunt foarte fericită”, a spus Nicole Cherry pe InstaStory.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.