Motivul pentru care Vlăduța Lupău și-a pus hainele la vânzare. Fanii sunt foarte revoltați

0
vladuta lupau

Vlăduța își face ordine în garderobă, așa că a luat decizia de a pune la vânzare câteva dintre ținutele pe care nu le mai poartă.

Cântăreața investește foarte mult în ținute spectaloase deoarece contează foarte mult acest aspect atunci când își face apariția la un show. De-a lungul timpului, interpreta a colecționat piese scumpe pe care nu a apucat să le poarte.

În trecut, artista dona atât hainele ei, cât și pe ale soțului ei, Adi. Însă, aceasta și-a dat seama că gestul nu este apreciat și că hainele ajung la persoanele nepotrivite. Pentru a evita acest lucru, a decis să le vândă de acum înainte, pe o pagină separată de Instagram.

Fanii au fost foarte revoltați de această decizie. Mulți au criticat-o și i-au spus că vrea să facă bani de pe urma celor care își doresc să poarte hainele ei. Ei cred că ar trebui să le doneze pentru că are suficienți bani.

Vlăduța Lupău a reacționat imediat. Ea este de părere că nu îi poate spune nimeni ce să facă cu banii pentru care a muncit. Pe artistă a aderanjat-o că nimeni nu s-a gândit că acele haine au costat foarte mulți bani.

„Eu chiar îmi dau de lucru. Am primit mesaje de la voi și m-ați întrebat de ce nu donez hainele, că la > și de ce le vând. Ei bine, și banii mei sunt munciți și unele haine au fost destul de scumpe ca să ajungă la cineva care nu le apreciază sau nu are unde să le poarte, efectiv”, a spus Vlăduța Lupău.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.