Miss Ucraina a lăsat podiumul de modă și a luat arma în mână

0
Anastasia Lenna

Se pare că o regină a frumuseții și fostă Miss Ucraina și-a schimbat tocurile înalte cu bocanci, alăturându-se armatei ucrainene în forța sa împotriva invaziei ruse.

Anastasia Lenna, reprezentanta Ucrainei în 2015 la concursul de frumusețe Miss Grand International, a răspuns apelului de a-și apăra casa, potrivit contului său de Instagram.

„Toți cei care trec granița cu Ucraina cu intenția de a invada vor fi uciși!” a spus într-o postare făcută în engleză sâmbătă, însoțită de o fotografie a soldaților înarmați care blochează o șosea.

Ea a postat, de asemenea, o fotografie pentru cei 97.000 de urmăritori ai săi, care arată soldați mergând alături de președintele ucrainean Volodymyr Zelensky, pe care l-a numit „un lider adevărat și puternic”.

De la lansarea invaziei de miercuri, modelul a distribuit o serie de postări pe povestea ei de Instagram în care solicită sprijin și solicită donații forțelor armate ucrainene.

Fosta Miss Ucraina a lucrat anterior ca model și manager de relații publice în Turcia. Ea vorbește și cinci limbi și a lucrat ca traducător.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.