Mihai Morar a urcat să ia masa la Capra, cabana măturată de avalanșe! Ce riscă prezentatorul

0
Mihai Morar

Mihai Morar se numără printre turiștii care au fost surprinși de avalanșe în timp ce erau cazați la Cabana Capra din Munții Făgăraș, deși drumul era închis încă de anul trecut.

Mihai Morar a fost prezent la Cabana Capra cu două ore înainte de cele două avalanșe care s-au declanșat în locul situat lângă Transfăgărăşan, la aproape 1.600 de metri altitudine.

Cu câteva ore înainte de tragedie, se pare că acesta a servit masa la cabană.

Mihai Morar și alți turiști au încălcat interdicția de a urca spre Cabana Capra, deși drumul era închis circulației din data de 17 noiembrie. În momentul avalanșei de sâmbătă seara aici se aflau 72 de persoane, dintre care 57 de turiști și 15 angajați ai complexului.

Cunoscutul om de radio se numără printre turiștii au intrat cu mașina pe un drum interzis. Cunoscutul om de radio a încălcat această interdicție și riscă să fie sancționat.

Autoritățile au anunțat că șoferii care au urcat cu maşinile pe Transfăgărăşan, deşi drumul este închis, vor fi amendați. Mai mult, aceștia vor rămâne fără carnet pentru 60 de zile. De asemenea, șoferii care au încălcat interdicţia de a circula pe Transfăgărăşan iarna pot primi amenzi cuprinse între 870 şi 1160 de lei, respectiv 6-8 puncte de penalizare, conform adevarul.ro

”Dacă acolo e drum închis nici nu e cazul să facem noi sesizare. Acolo este un interzis, peste interzis nu treci. Ai trecut, răspunzi şi plăteşti”, a precizat Gheorghe Mihăiţă, de la Drumuri Naţionale Argeş.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.