Mihai Găinușă revine în televiziune după 7 ani. Ce emisiune va prezenta

0
Mihai Găinușă

Mihai Găinușă se întoarce în televiziune.Fostul realizator de la Prima TV va avea propria emisiune de satiră la un alt post tv după o pauză de 7 ani.

Mihai Găinușă va modera un show la Canal 33, de unde a primit o propunere tentantă.

Acesta a fost încântat de proiectul propus, astfel că a semnat contractul pentru o emisiune de satiră, care se va numi „Râsu-Plânsu” și pe care o va modera alături de Oana Paraschiv.

„O să fie o emisiune de satiră, în care comentăm, eu și colega Oana Paraschiv, de la matinal, câteva știri ale săptămânii. De la noi și de la alții. Majoritatea sunt din online. Dar mai vizăm și fauna din televiziuni, aberațiile din site-urile de știri și ciudățeniile de pe TikTok. Am acceptat oferta celor de la Canal 33 deoarece mi se pare o televiziune cu potențial și, deși e încă micuță, am găsit aici oameni cu potențial, paroliști, ambițioși și profesioniști. Și emisiuni curate, nemanelizate. Emisiunea se numește Râsu-Plânsu. Și o să fie difuzată începând de vinerea aceasta, de la ora 20.00”, a spus Mihai Găinușă pentru ego.ro.

El a prezentat împreună cu Șerban Huidu emisiunea „Cronica Cârcotașilor” timp de 14 ani. Găinușă s-a retras în 2014 din proiect.

„Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotașilor după aproape 14 ani de realizare și prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni. Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție TV. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au chemat să fac performanță aici. Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment. Am trecut prin multe împreună. Și vă asigur că am rămas în relații excelente cu oamenii de aici. Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruț Kegheș, cu Octavian Păscuț-Mistrețu și cu alți oameni din echipă să acceptăm o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune și să nu vă dezamăgim”, spunea Găinușă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.