Metoda prin care Monica Anghel a slăbit peste 30 de kilograme

0
Monica Anghel

Monica Anghel a dovedit că are o ambiţie de fier după ce a slăbit 30 de kilograme şi nu le-a mai pus la loc.

Artista a spus că pe lângă exercițiile fizice pe care le face acasă, merge la kinetoterapeut și la ședințe de fizioterapie.

Pentru că este din ce în ce mai admirată și invidiată pe alocuri, Monica Anghel a fot presată din toate părțile să dezvluie secretele sale alimentare și cum reușește să se mențină la 60 de kilograme, greutatea pe care o cântărește acum!

Monica Anghel a spus că are multe mese pe zi, însă acestea sunt echilibrate. „Pentru că este vorba despre mine eu spun doar atât, Monica Anghel, da! Pentru că eu la bază sunt un artist și mă bucur foarte mult că iată, sunt pentru a treia oară la o prezentare de modă lucru care mă onorează și mă face să am încredere în mine și în gândurile mele și în trăirile mele și în simțirile mele. Eu cred că este extrem de important ca atunci când ești pe un podium, indiferent ce podium este acela, trebuie să ai încredere și să pășești cu încredere, iar acest lucru va merge mai departe către public. Am grijă de mine, mănânc, nu cum spun alții că nu mănânc…”, a povestit Monica Anghel pentru Click!

„Mă hrănesc corespunzător. Am două mese pe zi, foarte echilibrate. În general beau cel puțin 2 litri de apă pe zi, nu beau băuturi carbogazoase, sucuri, mă hidratez foarte bine. Dacă simt nevoia de dulce mănânc un fruct, dacă simt nevoia de ceva foarte dulce îmi cumpăr câteva prune uscate dar nu mănânc mai mult de 5 pe zi pentru că sunt foarte dulci și foarte concentrate. Cafeaua o beau fără zahăr, fără lapte, îmi place așa cum este”, a mai adăugat Monica Anghel.

Cântăreaţa a precizat şi că a scos pâinea din alimentaţie, încă din prima zi când a decis că vrea să facă o schimbare, aceea de a slăbi, dar spune că aceasta nu a fost o recomandare, ci voia sa.

„Dimineața, la prima oră, mănânc o omletă cu semințe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10:00 mănânc 10-15 migdale sau nuci. La 12:00 servesc o ciorbiță de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunț la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a precizat Monica Anghel, în urmă cu ceva timp.

Între timp, după ce a topit cele 30 de kilograme, vedeta spune că a mers la psiholog, de unde a primit sfaturi bune pentru a nu renunţa la lupta sa de menţinere a greutăţii.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.