Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia au făcut furori pe covorul roșu de la Cannes

0
madalina ghenea

Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea, cele două românce stabilite în Italia, au făcut senzație pe covorul roșu de la Festivalul de la Cannes. Actrițele au avut apariții spectaculoase pe covorul roșu, iar ținutele cu care au defilat au fost apreciate de criticii de modă.

La premiera filmului R.M.N a lui Cristian Mungiu, Catrinel Menghia a purtat o rochie verde smarald, cu inserții argintii. Creația semnată de Gaurav Gupta a ieșit în evidență prin detaliul din dreptul decolteului. În picioare, actrița a purtat o pereche de pantofi stilletto aurii, iar părul l-a avut prins în partea din spate, evidențiindu-i trăsăturile feței.

Catrinel a fost invitată și la ecranizarea dramei franțuzești Les Amandiers, unde a purtat o ținută Zuhair Murad. Rochia lila-gri a avut o singură mâneca, talia marcată cu o curea de piele în aceeași nuanță, un șliț înalt și o capă fluidă.

O altă apariție a lui Catrinel Menghia din cadrul festivalului a fost la premiera filmului biografic Elvis. De această dată, ea a purtat o rochie îndrăzneață, cu spatele gol, îmbinând senzualitatea cu stilul rock and roll.

Mădălina Ghenea a ales, în schimb, o rochie albă, dar extrem de îndrăzneață. Creația semnată de Icon House L.A a transformat-o pe Mădălina Ghenea într-o prezență greu de trecut cu vederea. Rochia scurtă, de un alb imaculat, a evidențiat bronzul perfect al româncei, precum și picioarele lungi ale acesteia.

Zilele trecute, ea a participat la World Influencers and Bloggers Awards, unde a fost premiată pentru activitatea sa din social media. Pentru această ocazie, a ales să poarte o rochie de culoare verde, cu decupaje.

Mădălina Ghenea a bifat o nouă apariție de-a dreptul răvășitoare pe covorul roșu, în cadrul celei de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Modelul a purtat la ceremonia de închiderea a festivalului o rochie Tony Ward cu mai multe decupaje, care i-au conturat frumos silueta.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.