Lucian Viziru și-a petrecut Revelionul în spital: „Credeam că am făcut infarct pentru că…”

0
Lucian Viziru

Lucian Viziru traversează o perioadă dificilă. Artistul în vârstă de 45 de ani este internat de 5 zile în spital, fiind suspectat de infarct.

Actorul și-a anunțat fanii, printr-un clip video urcat pe Youtube, de pe patul de spital, cu branula în mână. Le-a mărturisit tuturor că așa și-a început anul 2022, la Spitalul Floreasca, unde medicii îl țin atent sub supraveghere.

„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos.”, a mărturisit el.

Lucian Viziru a mărturisit că inițial s-a crezut că a făcut infarct fiindcă avea mari dureri în capul pieptului. La primele analize de inimă rezultatele au ieșit negative. Ulterior, au ieșit pozitive și a apărut suspiciunea de infarct.

„Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă.

E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a povestit actorul revenit recent în România, după mai mulți ani petrecuți în Germania.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.