Lidia Buble, imagini lipsite de inhibiții din dormitor, de Revelion!

0
Lidia Buble

Lidia Buble nu a petrecut Revelionul împreună cu Horațiu Nicolau, bărbatul cu care se zvonește că are o relație după despărțirea de iubitul cubanez.

Artista a plecat la Hunedoara pentru a fi alături de familia ei și pentru a cânta pe scena din centrul orașului.

„Am ajuns acasă, deocamdată, și sunt singură pentru că ei (părinții și frații artiste, n. red.) sunt la Biserică. Eu nu am ținuta corespunzătoare, pentru că vin de pe drum”, a spus, pe conturile sale de socializare, Lidia Buble cu câteva ore înainte de intrarea în Noul An.

Motivele pentru care cei doi au decis să stea separați de Revelion sunt numeroase. Aceștia ar fi decis să nu forțeze introducerea bărbatului în familia Lidiei Buble, relația lor fiind încă la început. Din acest motiv, de altfel, Horațiu Nicolau a rămas la București, alături de amicii săi, de Revelion.

După ce a marcat trecerea în noul an, Lidia s-a mutat pe rețelele de socializare. Frumoasa cântăreață a îmbrăcat una dintre cele mai sexy ținute din garderoba sa și s-a pozat extrem de provocator. Rochia de culoare roșie, cu decolteu adânc, este o creație seen.users. Nu-i de mirare că Lidia a ales să se îmbrace în roșu, deoarece, potrivit tradiției de Revelion, cei care poartă această culoare vor avea noroc în noul an.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.