Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor. Cântăreața riscă să ajungă după gratii

0
lidia buble

Lidia Buble a ajuns din nou în fața judecătorilor după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită.

Hotărârea dată pe 17 noiembrie a fost atacată, așa că există posibilitatea ca instanța superioară să modifice sentința, inclusiv să fie dată o pedeapsă cu executare.

„Condamnă inculpata BUBLE LIDIA la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracţiunea de dare de mită. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de încercare pe o durată de 2 ani”, este decizia atacată, potrivit Spynews.ro. Pe parcursul termenului de supraveghere, Lidia Buble va fi obligată să presteze muncă în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile.

În noaptea dintre 14 și 15 ianuarie 2021, artista a fost oprită de un echipaj al Poliției Rutiere, în apropiere de apartamentul ei din Capitală. Pentru că nu avea acte, unul dintre agenți i-a sugerat că amenda este mare, mai ales că vedeta nu avea declarație pe propria răspundere, așa cum trebuia la momentul acela și i-a transmis că se pot „calcula altfel”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.