Leonardo DiCaprio, donație impresionantă pentru refugiații ucraineni

0
Leonardo DiCaprio

Vedete din întreaga lume și-au arătat sprijinul față de refugiații din Ucraina și au donat sume impresionante de bani.

Blake Lively și Ryan Reynolds au donat un milion de dolari pentru a-i sprijini, în timp ce actrița Mila Kunis, de origine ucraineană, și soțul ei, Aston Kutcher, au anunțat că vor dona nu mai puțin de trei milioane de dolari. Ultimul nume care li se alătură este Leonardo DiCaprio.

Actorul a donat 10 milioane de dolari refugiaților din Ucraina, fiind impresionat de șirul de evenimente care se petrece pe teritoriul acestei țări. Este cea mai mare donație de până acum făcută către forțele armate ucrainene.

Puțini sunt cei care știu că Leonardo are rădăcini ucrainene, bunica din partea mamei sale fiind născută în Odessa, unul dintre orașele atacate zilele trecute de către armata rusă.

Banca Națională a Ucrainei a decis să deschidă un cont special de strângere de fonduri din întreaga lume în sprijinul forțelor armate ale țării, în contextul atacului Rusiei.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a făcut un apel deschis lumii pentru sprijin atât militar, cât și financiar, deoarece invadarea Ucrainei de către Rusia provoacă pagube mari țării.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.