La 73 de ani arată ca o puștoaică. Secretele de frumusețe ale creatoarei de modă Vera Wang

0
Vera Wang

Există atât de multe metode de folosit pentru a arăta cât mai tânăr posibil. Experții sugerează să dormi suficient, să te ferești de soare și să faci mișcare zilnic. Dar designerul de modă Vera Wang, în vârstă de 73 de ani, a descoperit câteva sfaturi care pot fi de mare ajutor atunci când ai grijă de pielea, mintea și corpul tău. Ea nu pare să îmbătrânească deloc, așa că secretele ei trebuie să fie unice.

Folosește ulei pentru bebeluși în cadă.

Vera Wang are o mulțime de alergii, așa că este foarte atentă la tipurile de produse pe care le folosește. Când era mai mică, Vera făcea des duș, dar acum îi place să facă băi mai des, mai ales că sunt calmante. Una dintre cele mai importante pe care le face este să hidrateze, așa că uleiul pentru bebeluși chiar funcționează pentru ea când vine vorba de hrănirea și calmarea pielii. Al doilea lucru important la ea este crema de protecție solară cu SPF 30.

Crede că a fi productiv este o modalitate bună de a face față îmbătrânirii.

Nu s-a gândit niciodată la tinerețe în industria modei, deoarece lucrează zilnic cu „cele mai frumoase femei din lume”. Din acest motiv, ea le vede ca pe muzele ei și crede că a fost „poate un mod de a face față îmbătrânirii care este productiv”. De asemenea, crede că îmbătrânirea este prea demodată pentru că, în viață, oamenii trebuie să învețe să încerce și să continue să crească într-un fel sau altul.

Poartă ochelari de soare albastru deschis pentru a-și proteja ochii.

În activitatea sa, Vera trebuie să se uite în mod constant la telefon, computer și ecrane TV. Ea crede că ochelarii făcuți pentru a-ți proteja ochii sunt extrem de importanți pentru a-ți salva privirea. Vera are, de asemenea, o colecție de peste o mie de perechi de ochelari de soare din 1973, când era editorul de accesorii la Vogue.

Rutina ei de exerciții include ciclism și golf.

Verei îi place să facă exerciții fizice cu greutăți ușoare. Nu ridică greutăți mai grele de 2 sau 3 kilograme. Exercițiul ei de preferat este mersul pe bicicletă, mai ales în aer liber. Cu toate acestea, nu prea îi place să facă sport. De aceea, ea preferă să joace golf.

sursa

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.