Kourtney Kardashian și Travis Barker, nuntă în secret! Cum s-a îmbrăcat mireasa

0
Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în urmă cu puțin timp, în mare secret. Nunta a avut loc duminică, 15 mai 2022, la șapte luni după ce toboșarul trupei Blink 182 a cerut-o în căsătorie pe cea mai mare fiică a familiei Kardashian.

Nunta a avut loc în Santa Barbara, SUA, la doar o lună după ce amorezii au avut parte de o ceremonie privată, în Las Vegas. La eveniment au fost prezente persoane din anturajul apropiat al celor doi, printre care Mary Jo, bunica lui Kourtney, tatăl lui Travis, dar și câțiva agenți de securitate care au asigurat paza la eveniment.

Vedeta a purtat o rochie de mireasă neobișnuită, foarte scurtă. Ținuta ei a fost accesorizată cu un voal subțire și o pereche de mănuși realizate din același material, în timp ce mirele a optat pentru un costum clasic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de | ♡︎ (@kourtkarrdash)

Cei doi au plecat de la locația din California cu o mașină vintage, pe care atârna semnul „Proaspăt căsătoriți”. Apoi, Kourtney Kardashian și Travis Barker au petrecut într-un restaurant din Montecito, alături de bunica vedetei de televiziune.

People notează că cei doi s-au căsătorit doar legal, însă petrecerea va avea loc „foarte curând”, în Italia.

„A trebuit să se căsătorească legal înainte de marea lor nuntă din Italia, care va avea loc foarte curând. Toate detaliile sunt puse la punct și întreaga familie, inclusiv copiii, e extrem de entuziasmată.”, se arată în publicația internațională, care citează surse din apropierea cuplului.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.