Kate Hudson, de 44 de ani, dezvăluie rutina ei de îngrijire a pielii. E ușor de urmat!

0

La 44 de ani, pielea lui Kate Hudson este netedă și strălucitoare. Potrivit actriței, totul începe cu o abordare atentă a îngrijirii pielii. Ea subliniază importanța utilizării unor produse naturale de îngrijire a pielii și a evitării substanțelor chimice dure care pot deteriora pielea. 

Urmând sfaturile simple, dar eficiente de îngrijire a pielii ale lui Kate Hudson, și tu poți obține o piele sănătoasă, strălucitoare și cu aspect tânăr la orice vârstă.

Nu curăță fața dimineața.

Actrița sugerează că spălarea excesivă a feței este inutilă și nu folosește niciun demachiant în rutina ei de îngrijire a pielii de dimineață. Evitând produsele dure de curățare, menține un ten sănătos.

„Nu mă curăț niciodată pe față dimineața”, a spus ea. „Doar mă spăl cu apă. Mi se pare că fața mea devine prea expusă când o spăl prea mult – devine plictisitoare și ciudată. Știi, apa face o treabă bună, iar cârpa de spălat este puțin exfoliantă”, a adăugat ea.

Curăță fața de două ori seara.

În timp ce preferă să mențină o rutină minimalistă de îngrijire a pielii dimineața, ea dedică mai mult timp și energie pentru a-și curăța eficient pielea după o zi lungă. Practica ei de îngrijire a pielii subliniază importanța încorporării unei rutine de curățare amănunțite în regimul tău de îngrijire a pielii pentru a elimina impuritățile și poluanții care se acumulează pe parcursul zilei. „Seara curăț fața de două ori. De asemenea, fac baie cu aburi seara, dar nu în fiecare zi. Nu cred că e bine pentru pielea ta. Poate de două, trei ori pe săptămână”, a împărtășit ea.

Este pasionată de frumusețea curată.

Pielea este cel mai mare organ din corpul nostru și orice punem pe ea poate avea un impact asupra sănătății noastre generale. Kate Hudson recunoaște că nu a fost întotdeauna atentă la ingredientele din produsele de îngrijire a pielii pe care le folosea. Cu toate acestea, după ce a aflat despre pericolele potențiale ale anumitor substanțe chimice precum parabenii, ea a trecut la o abordare mai conștientă.

„Nimeni nu-mi spusese vreodată ce este în produsele mele. Am decis că, orice pot controla, voi schimba modul în care îl abordez. Și astfel, îngrijirea pielii și machiajul sunt numărul unu”, a spus ea.

Face antrenamente cu impact redus.

Pe lângă faptul că te fac să te simți revigorat, antrenamentele regulate pot promova detoxifierea pielii, pot preveni îmbătrânirea prematură și pot spori strălucirea tenului. Potrivit actriței, nu trebuie neapărat să transpiri la sală pentru a experimenta aceste beneficii pentru pielea ta.

„Nu cred în efort excesiv. Îmi place impactul scăzut, fac multă mișcare funcțională. Îmi place yoga, îmi place pilates și merg pe jos în fiecare zi. Sunt un tip de persoană care urcă pe scări, nu urcă cu liftul. Corpurile noastre trebuie să funcționeze, dar nu trebuie neapărat să fugi de tigri”, a spus ea.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.