Irina ex-ASIA și Marius Vizer, petrecere de lux de ziua fetiței lor. Valentina Pelinel și Cristi Borcea, printre invitați

0

Irina Nicolae, fosta solistă a trupei ASIA, și Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, au sărbătorit cum se cuvine ziua de naştere a fiicei lor. Scarlett Maria a împlinit 4 ani pe 2 februarie.

Petrecerea care a semănat cu un bal dedicat prințeselor a avut loc la reședința lor din Budapesta. De la fastuosul eveniment nu au putut lipsi finii lor, Cristi Borcea și Valentina Pelinel.

Valentina a publicat pe Instagram imagini de la ziua micuței Scarlett Maria. Fostul topmodel apare într-o salopetă roșie, la brațul soțui ei, Cristi Borcea, în fața unui panou pe care scrie „Scarlett Maria, aniversarea de 4 ani”. Tot ei apar fotografiați alături de celebrul solist Al Bano Carrisi (78 de ani), un apropiat al familiei Vizer, care se pare că nu a lipsit nici anul acesta de la fericitul eveniment. Al Bano a fost și la petrecerea de un an a micuței Scarlett, dar și la nunta părinților ei.

Și Irina Nicolae a avut o intervenție în social media, prin care a marcat aniversarea fiicei sale. Fosta solistă cu codițe, de la trupa A.S.I.A a publicat pe InstaStory o imagine din restaurantul în care a avut loc petrecerea.

irina

Pe 4 octombrie 2015, Irina Nicolae şi Marius Vizer au organizat o nuntă de vis la Budapesta, Ungaria. Petrecerea a avut loc la “Four Seasons Hotel Gresham Palace” din Budapesta, un hotel cu istorie, construit în anul 1906, în prezenţa unor oaspeţi precum Al Bano, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, dar şi prietene de-ale miresei, cum ar fi Valentina Pelinel şi Mihaela Constantinescu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.