Heidi Klum şi-a asigurat picioarele pentru o sumă enormă

0
Heidi Klum

Heidi Klum este unul dintre cele mai apreciate topmodele din lume. Au ajutat-o să cunoască succesul în industria modei nu doar grația și chipul angelic ci și picioarele ei. Motiv pentru care blonda le acordă o atenție deosebită.

Aceasta a dezvăluit recent că şi-a asigurat picioarele cu peste 2 milioane de dolari. Însă unul are mai mare valoare decât celălalt.

În timpul apariţiei sale la emisiunea de televiziune ”The Ellen DeGeneres Show”, supermodelul Heidi Klum (48 de ani) a dezvăluit în premieră că are asigurate picioarele cu suma uriaşă de 2,2 milioane de dolari.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Heidi Klum (@heidiklum)

Ea a explicat, însă, că nu amândouă picioarele sale au aceeaşi valoare. Manechinul, care are şi calitatea de jurat la emisiunea America’s Got Talent, a mărturisit că are o cicatrice urâtă pe genunchiul stâng, care a făcut să scadă valoarea piciorului său stâng la 1 milion de dolari. În schimb, piciorul drept i-a fost asigurat pentru 1,2 milioane de dolari.

„Când eram tânără, am căzut pe un pahar de sticlă spart şi am rămas cu o mare cicatrice. Îmi pun mult spray autobronzat pe genunchi ca să nu se vadă”, a dezvăluit vedeta.

Mai au picioarele asigurate şi alte vedete, cum ar fi David Beckham (46 de ani), Taylor Swift (32 de ani) sau Mariah Carey (52 de ani).

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.