Gina Pistol, primele imagini cu fiica ei mergând în picioare la 10 luni

0
Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase momente din viață de când au devenit părinți. Recent, micuța Josephine le-a mai dat un motiv de bucurie: a făcut primii pași.

Frumoasa prezentatoare a dezvăluit acest aspect minunat din dezvoltarea fetiței pe Instagram, unde a împărtășit momentul cu fanii săi.

Gina Pistol a postat pe contul său de Instagram un filmuleț în care le-a arătat internauților cum învață Josephine să meargă. Și pentru că fetița este foarte energică, blondina a recunoscut că a început să aibă dureri de spatele.

„Pași mari pentru un om încă…micuț. Asta facem în fiecare zi. Dar este atât de încântată că merge încât nu-i pot lua aceasta bucurie chiar dacă am rămas aplecată de spate”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie 2021. În urmă cu ceva ani, doctorii i-au spus că nu poate rămâne însărcinată, așa că atunci când a aflat că va avea un copil bucuria a fost și mai mare. După ce a născut-o pe Josephine, a început să fie întrebată tot mai des dacă își dorește un al doilea copil.

Recunoaște că deocamdată vrea să se bucure de momentele speciale și consideră nașterea fetiței un adevărat miracol.

„Când nu ai copil, toată lumea te întreabă când faci un copil. ‘Eh, când un copil?’ După ce faci un copil, nici nu a prins bine… ‘și al doilea copil când?’. Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul, pentru că se știe foarte bine povestea noastră. Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a declarat Gina Pistol pe Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.