Focar de Covid-19 la Miss World 2021

0
Miss World

Competiția Miss World din acest an, programată să aibă loc joi, 17 decembrie, în Puerto Rico, a fost amânată după ce mai multe persoane – inclusiv 23 dintre cele 97 de concurente – au fost testate pozitiv cu Covid-19.

Cu doar câteva ore înainte de începerea concursului, organizatorii au declarat că reprogramează finala televizată, invocând „interesul pentru sănătate și siguranță al concurentelor, personalului, echipajului și publicului larg”.

Reprezentanții Malaeziei au confirmat că Lavanya Sivaji, reprezentanta țării la Miss World 2021, a fost printre cele depistate pozitiv la testul Covid. Într-o declarație postată joi pe rețelele sociale, organizația Miss World Malaysia a spus că Sivaji este izolată, dar „bine din punct de vedere clinic”.

Între timp, Miss World Indonesia, Pricilia Carla Yules, a părut să confirme informații conform cărora a fost testată pozitiv, postând pe Instagram povești că „se află în prezent în recuperare” și „se simte mult mai bine fizic și psihic”.

La o conferință de presă de joi a Departamentului de Sănătate din Puerto Rico, epidemiologul Melissa Marzán a declarat reporterilor că au existat 38 de cazuri pozitive la Miss World: 15 angajați și 23 de concurente, potrivit CNN.

Ea a confirmat că organizatorii concursului, nu autoritățile insulei, au luat decizia de a amâna competiția de frumusețe.

Organizatorii Miss World a spus că finala va avea loc în următoarele 90 de zile.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.