Denisa Nechifor, scandalizată de prețurile și condițiile de pe litoralul românesc

0
Denisa Nechifor

Denisa Nechifor, supranumită „prințesa diamantelor”, a dezvăluit că preferă să meargă în vacanțe în afara țării, deoarece pe litoralul românesc prețurile sunt mult prea mari și nejustificate.

Fosta iubită a lui Adrian Cristea consideră că totul e prea scump în stațiunile de la malul mării și nu merită banii. Denisa a comparat litoralul românesc cu locațiile de lux unde aceasta și-a petrecut vacanțele în ultimii ani.

Denisa Nechifor este nemulțumită de prețurile din România

Cu toate că deține o afacere prosperă cu diamante, iar banii nu sunt o problemă pentru ea, Denisa Nechifor este nemulțumită de prețurile din România.

„Pleci în afară, undeva foarte frumos, cu aceeași bani. Mi se pare foarte murdar, tot. În nord, unde mergem noi, peste tot este un mic șantier, peste tot sunt resturi, cerșetori în locuri în care nu ar trebui să fie. Este extrem de scump”, a spus Denisa Nechifor la un post de televiziune.

Denisa Nechifor susține că serviciile, în general, sunt mult mai scumpe decât ar trebui.

„Locul de parcare a fost asigurat, dar am înțeles că ar costa 100 de lei pe zi. În condițiile în care la Mykonos îți lași mașina la cea mai scumpă plajă și e 20 de euro, mi se pare cam scump. (…) Prețurile sunt nejustificate”, a adăugat Denisa Nechifor.

Ea a fost nevoită să meargă câteva zile și pe litoralul românesc, la cererea fiicei sale și a lui Adrian Cristea. În vârstă de 13 ani, Rania a vrut să petreacă timp cu gașca sa de prieteni, iar vedeta i-a îndeplinit dorința.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.