De ce sunt periculoşi jeanşii skinny. Iată cum îți pot afecta sănătatea!

0
blugi skinny

Blugii strâmți sunt la modă de ani de zile și sunt încă în tendințe în 2022. Și, deși s-ar putea să te simți prea obosită la sfârșitul zilei pentru a-ți schimba hainele, este mai bine să-i dai jos și să optezi pentru ceva mai lejer când ajungi acasă.

De fapt, purtarea de blugi skinny prea des și pentru o perioadă lungă de timp poate cauza mai multe probleme decât crezi.

Îți pot răni picioarele.

Oricât de la modă ar fi blugii tăi skinny, este mai bine să-i lași deoparte uneori și să porți pantaloni mai largi și să-i dai jos imediat ce ajungi acasă. Petrecând prea mult timp în blugi strâmți, mai ales dacă te miști pe parcursul zilei, mușchii și nervii picioarelor se vor răni. Combinația de blugi strâmți și curele strânse poate provoca, de asemenea, amorțeală, durere și furnicături pe partea din față a coapselor, o afecțiune cunoscută și sub numele de Sindromul pantalonilor skinny.

Ar putea încetini circulația sângelui.

Blugii skinny pot fi ținuta ta preferată pentru orice ocazie, dar dacă ai experimentat vreodată senzația de picioare grele și obosite, este mai bine să optezi pentru pantaloni mai comozi. Purtarea de haine prea strâmte în jurul taliei poate scădea circulația sângelui și poate îngreuna venele să pompeze sângele înapoi către inimă și alte organe.

Îți pot agrava arsurile la stomac.

Probabil ai observat că blugii tăi pot lăsa creste adânci și sensibile în jurul taliei dacă îi porți prea mult timp. Îmbrăcămintea strâmtă care lasă urme pe abdomen poate provoca de fapt reflux, una dintre cele mai frecvente probleme intestinale de care suferă mulți oameni. Și chiar dacă ești perfect sănătos și nu ești familiarizat cu arsurile dureroase la stomac, ai totuși șanse de a dezvolta reflux dacă porți haine strâmte în mod regulat pe o perioadă de 2 săptămâni.

blugi

Îți pot afecta postura.

Blugii skinny perturbă echilibrul sănătos dintre partea inferioară a spatelui și șolduri și, deoarece pot provoca o flexie excesivă a spatelui, pot crește stresul asupra discurilor spinale.

Nu fac bine zonelor intime.

Nu există nicio îndoială că blugii skinny sunt clasici, dar purtarea lor zilnic poate crește riscul de a suferi anumite infecții și iritații. Una dintre ele este vulvodinia, o afecțiune caracterizată prin durere cronică în zona intimă. Cercetatorii au descoperit că femeile care poartă blugi strâmți de 4 sau mai multe ori pe săptămână au de două ori mai multe șanse de a dezvolta vulvodinie decât cele care nu poartă niciodată pantaloni strâmți.

sursa

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.