De ce refuză Cosmin Seleși să mai meargă în vacanță pe litoralul românesc

0
Cosmin Seleşi

Cosmin Seleși doar ce s-a întors din Grecia, unde și-a petrecut concediul! Actorul e dezamăgit de preţurile de pe litoralul românesc. Acesta se numără printre vedetele care optează pentru alte ţări, când vine vorba despre vacanţă la mare.

Seleși care recunoaște că nu a mai fost pe litoralul românesc de câțiva ani le-a dezvăluit fanilor săi de ce a renunțat să-și mai petreacă concediile la Marea Neagră.

Cosmin Seleşi, dezamăgit de preţurile de pe litoralul românesc

Cosmin Seleși a mărturisit că a fost dezamăgit atât de serviciile oferite în restaurantele de pe litoralul românesc, cât și de prețurile extrem de mari.

„Nu-mi permit să mă duc la mare la noi! Dacă îți permiți, nu suport ca în momentul în care… eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură să zicem… și e rece… înnebunesc. Ți-o aduce și după oră, e și rece, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă, atâta e. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc.

De ce să îți plătesc ție? Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, asta fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor! În Grecia, m-a costat dus-întors 64 de euro. Eu am la drum lung 300 de kilometri autonomie, mers normal, că eu nu merg tare cu copiii”, a declarat Cosmin Seleşi, la Vorbeşte lumea.

Tudor și Ilinca, copiii lui Cosmin Seleși, la cei 11 și 6 ani ai lor, sunt obișnuiți de mici cu vacanțele petrecute în afara țării, mai ales în Bulgaria și în Grecia.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.