Cum se simte Valentina Pelinel la 5 luni de la operația la genunchi

0
Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a suferit în toamna anului trecut o operație de ligament încrucișat anterior.

Fostul fotomodel a trecut cu bine peste perioada de recuperare după ce în octombrie a fost operată la genunchi. Cristi Borcea s susținut-o, a mers la cei mai buni terapeuți și și-a transformat casa în sala de sport.

Acum se simte mai bine.

„La cinci luni de la operația la genunchi, sunt recunoscătoare pentru că mă simt bine complet refăcută și, deși recuperarea continuă, am avut parte de tot suportul soțului și familiei mele și le mulțumesc din suflet. Nu aș fi avut aceste rezultate fără o echipă de profesioniști, atât de talentați cărora le mulțumesc pentru profesionalism, răbdare și dedicare: Doctor Vlad Petrescu și terapeuții George Vescan și sensei Nicolae”, a scris Valentina pe pagina ei de Instagram.

În urmă cu opt ani, Valentina Pelinel (40 ani) a suferit un accident la ski și a rămas cu câteva probleme de sănătate, atunci când și-a rupt ligamentul. A făcut o intervenție la vremea respectivă însă, iată ca nu i-a fost suficientă, astfel că în urma cu cinci luni a fost supusă unei noi operațiidin cauza ligamentului încrucișat.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.