Cum îl ironizează Olivia Steer pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski

0
olivia steer

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi-a atras simpatia şi aprecierile întregii planete prin curajul său de a nu părăsi Kievul. Cu toate acestea, există şi voci care îl contestă.

Una dintre ele este Olivia Steer! Vedeta, o mare contestatară a vaccinării, a postat pe pagina sa de Facebook o descriere zeflemitoare a lui Volodimir Zelenski, despre care spune că „a fost distribuit în rolul vieţii sale”.

„ȘI, acum, ALTE ȘTIRI EXTERNE: Volodymyr Oleksandrovych Zelenskyy[a] (în ucraineană: Володимир Олександрович Зеленський, pronunțat [woloˈdɪmɪr olekˈsɑndrowɪdʒ zeˈlɛnʲsʲkɪj]),
născut în 25 ianuarie 1978, este un politician ucrainean, fost actor și comediant, distribuit în rolul vieții lui, acela de președinte al Ucrainei, în 2019 (la numai 41 de ani!), împlinește, azi, frumoasa vîrsta de 44 de ani și o lună !!!”, a scris Olivia Steer.

Soția lui Andi Moisescu a ilustrat postarea sa cu două fotografi care îl înfăţişează pe Volodimir Zelenski în vremurile când era actor, în două momente din timpul unor showuri de talente, cel mai probabil.

Volodimir Zelenski a ajuns la putere acum cu trei ani, cu promisiunea că va pune capăt războiului cu separatiștii susținuți de Moscova. Însă în ultima vreme, situația a devenit tot mai amenințătoare și a culminat cu o invazie rusă. Dacă multă vreme a fost văzut drept actorul de comedie neexperimentat care a devenit președinte printr-o conjuctură, acum liderul de la Kiev capătă aură de erou.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.