Cum arată și cu ce se ocupă Narcisa Suciu, după ce a plecat din România

0
narcisa suciu

Narcisa Suciu a ales deja de ani buni să părăsească România, dar mereu se întoarce pe meleaguri când vine vorba despre sărbătorile creștine importante.

Artista este în continuare una din cele mai iubite voci de la noi, mai cu seamă că este cunoscută de români datorită pieselor calde din preajma sărbătorilor de iarnă.

Roșcata a lăsat România pentru Finlanda, cunoscută drept cea mai fericită țară din lume. A plecat împreună cu Veikko Miettinen, bărbatul pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare și care i-a și devenit soț.

Narcisa a spus că nu are nici la moment vreun regret în legătură cu decizia făcută, pentru că aceasta i-a adus fericirea și împlinirea de care avea mare nevoie.

„Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă, da! Altfel nu aş fi stat! Acum e lumină şi linişte în sufletul meu şi sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Veikko îmi oferă o viaţă tihnită şi confortabilă, nu trebuie să mă gândesc că trebuie să pun o pâine pe masă, aşa cum se întâmpla în România. Este un bărbat care m-a plăcut şi care m-a asumat cu totul, fără rezerve şi fără nicio condiţie, din clipa în care a început relaţia noastră. Ne-am cunoscut pe un site de socializare, pe Internet”, a declarat Narcisa Suciu pentru Formula AS.

La 46 de ani, Narcisa Suciu nu este prea schimbată. Părul creț, zâmbetul larg și chipul luminos i-au rămas, precum și dragostea pentru muzică.

Atunci când a plecat în Finlanda, în urmă cu 11 ani, artista a luat-o cu ea și pe fiica ei, pe atunci adolescentă. Acum Daria este pe propriul ei drum. În tot acest timp, fiica artistei a crescut și acum, la 23 de ani, locuiește departe de casă, tot în Finlanda.

Tânăra este studentă la o Facultate de Arte Plastice și muncește în același timp, într-un oraș aflat la 500 de kilometri de cel în care locuiește mama ei. Acum, tânăra în vârstă de 23 de ani, care e și foarte activă pe Instagram, trăiește în Tampere, un oraș în sud-vestul Finlandei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.