Cum arată bolidul pe care Anamaria Prodan a plătit o avere

0
anamaria prodan

După ce a fost inclusă în Top 300 cei mai bogați români, Anamaria Prodan şi-a făcut un super cadou de sărbători. Este vorba despre un bolid de lux, pentru care a plătit o sumă exorbitantă.

Impresara se răsfață de câteva zile cu un Lamborghini Aventador 63 Edition, după cum reiese dintr-un video postat de aceasta pe rețelele de socializare.

„Mmmmmmmm…Lamborghini Aventador Baby”, a postat Anamaria Prodan, pe Instagram. „Te iubesc, baby! Aceasta este aleasa”, a mai transmis agenta.

După ce în vară a cheltuit aproape 300.000 de dolari pe un Lamborghini Huracan Evo, Anamaria Prodan și-a luat acum un nou bolid de lux, de la aceeași companie. Modelul Aventador 63 Edition, la volanul căruia este filmată agenta, a fost lansat în ediție limitată și doar 63 de exemplare pot fi făcute pe comandă.

Pentru acest model, al cărui nume face referire la anul de înființare al companiei producătoare de mașini (1963), Anamaria Prodan a cheltuit aproximativ jumătate de milion de dolari.

Lamborghini Aventador 63 Edition atinge 100 km/h în 2,8 secunde și are 8 configurații diferite, în tot atâtea nuanțe: Grigio Acheso, Nero Aldebaran, Blu Uranus, Viola Pasifae, Grigio Lynx, Verde Alceo, Blu Emera și Rosso Epona.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.