Cum arată Bianca Drăgușanu după o nouă operație estetică

0
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este fără doar și poate regina intervențiilor cosmetice. Fosta prezentatoare TV a ajuns dependentă de operațiile estetice.

Blondina și-a făcut recent o nouă intervenție estetică, de data aceasta la nivelul ochilor. Aceasta a optat pentru o intervenție numită cantopexie, care presupune alungirea pchilor până în punctul în care se pot asemăna cu „ochii de pisică”, de aici și denumirea populară a operației.

Bianca a declarat că este extrem de mulțumită de rezultatul obținut și a publicat câteva imagini și în mediul online pentru a demonstra acest lucru și a le satisface și curiozitatea urmăritorilor ei.

„După intervenția de cat eyes (ochi de pisică n.r) pot să spun că rezultatele sunt mai mult decat incredibile și vă recomand cu drag și vouă aceasta intervenție”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Frecventând constant clinica unui medic estetetician pentru a-și întreține frumusețea, fosta asistentă TV e acum tentată să își schimbe și silicoanele, dezvăluind că ar putea apela în viitorul apropiat și la un nou implant mamar.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.