Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andreea Bănică. Cântăreața refuză să se opereze: „Îmi este teamă”

0
Andreea Bănică

Andreea Bănică a vorbit despre problema medicală cu care se confruntă de mai mulți ani, mai precis de când a devenit mămică.

Vedeta are diastază abdominală și se luptă de mulți ani cu această problemă.

Andreea Bănică are diastază abdominală

Această afecțiune este des întâlnită în cazul femeilor care au născut și reprezintă separarea, fie ea parțială sau totală, a mușchilor drepți ai abdomenului. Este provocată, în principiu, de creșterea uterului pe parcursul sarcinii și poate fi tratată cu ajutorul kinetoterapiei, în fazele incipiente. În cazul Andreei Bălan, însă, este prea târziu, așa că vedeta noastră se vede nevoită să ajungă pe masa de operație.

„Am o diastază abdominală cu care mă lupt de foarte mulți ani, cu siguranță ea nu se mai retrage, probabil că, dacă aș fi știut asta la prima naștere, aș fi făcut niște exerciții în sensul acesta, se face kinetoterapie, însă au trecut foarte mulți ani de când am născut-o pe Sofia, am născut și a doua oară, deci nu se mai poate rezolva decât cu operație. Nu sunt pregătită, pentru că mie îmi e frică de tot ce înseamnă operație și cred că sunt bine așa, slavă Domnului, fac sport. M-am obișnuit cu ea, e o mică burtă pe care o văd eu mai mult, mă deranjează uneori, însă nu sunt adepta operațiilor, să mă operez atât de repede cum fac toate fetele”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

Îi este frică de operație

Cu toate acestea, pare-se că solista nu va face acest pas, căci îi este teamă de operație. Mai bine zis, nu de intervenția propriu-zisă, ci de anestezie și posibilele complicații care s-ar putea ivi.

„Îmi este teamă de ce s-ar putea întâmpla în urma unei astfel de operații, anestezie, am doi copii acasă, vreau să îi cresc și nu vreau să am ceva probleme ulterior: infecții, mă gândesc la orice. Așa am fost eu tot timpul cu o teamă din asta foarte mare”, a precizat ea.

Andreea Bănică le-a explicat fanilor că nu a avut parte de nicio operație estetică, singura intervenție chirurgicală pe care o are fiind cea de septoplastie, care a avut scop medical. Totuși, vedeta a mărturisit că nu își neglijează aspectul fizic și recurge la diverse tratamente pentru întreținerea pielii.

„Singura operație pe care o am este septoplastie pentru problemele pe care le aveam cu respirația. Nu am operații estetice. Merg la tratamente pentru a-mi întreține pielea, tenul, fața pentru că îmi doresc să îmbătrânesc frumos, ci nu urât”, a povestit Andreea Bănică, potrivit Spynews.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.