Cristina Bălan, afacere de succes de când a devenit mamă

0
Cristina Bălan

Cristina Bălan s-a retras din industria muzicală de foarte multă vreme, îndreptându-și atenția spre o pasiune mai veche. Artista pune foarte mult suflet într-o activitate inedită la care o ajută cei doi băieți gemeni.

Vedeta și soțul său, Gabriel, construiesc căsuțe de lemn pe care le pictează manual. Afacerea le aduce venituri considerabile, partenerul cântăreței precizând la un moment dat că nu mai fac față comenzilor online.

„Eu în primul rând scot niște șipci din lemn, pregătesc pentru căsuțe, apoi tai căsuțele, le șlefuiesc să nu aibă niciun fel de colțișor, pentru că majoritatea căsuțelor noastre se duc către copii mici în general și căutăm să nu se rănească sau ceva.

Urmează baza de culoare dată de copiii noștri, de picii noștri, și apoi Cristina este ‘piticul chinez’, care se ocupă detaliile finale. Ea are răbdarea cea mai mare din casa noastră la detalii.

Încă avem o grămadă de mesaje la care nu am apucat să răspundem. Nu mai facem față. La noi timpul este extrem de limitat, să nu spun inexistent”, a mărturisit soțul Cristinei Bălan pentru ego.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.