Connect-R, atac fără perdea la adresa lui Alex Velea

0
Connect-R

Alex Velea și Connect-R s-au bucurat de o prietenie frumoasă, dar acum cei doi artiști nu mai au niciun fel de relație. Interpretul piesei „Vara nu dorm” a explicat motivele care au dus la destrămarea prieteniei.

Odată cu succesul piesei „Dacă dragostea dispare”, în relaţia celor doi au început să apară primele neînţelegeri, spune Connect-R.

„Niciodată nu m-a furat Alex Velea. Nu avea cu ce să mă fure. Într-adevăr, eram frustrat că lumea asocia piesa doar cu Alex Velea. El este un monstru de talent. Faptul că ne-am separat e pentru că, la momentul ăla, viziunile noastre asupra carierei era uşor diferite. A avut şi el, bineînţeles, o nemulţumire. Este un episod, pe care nu are rost să îl povestesc. Cert este că, în momentul ăsta, ne despart atât de multe lucruri, încât nu cred că mai putem să avem o relaţie de prietenie. Cred că suntem total diferiţi”, a declarat artistul în emisiunea lui Denise Rifai.

Connect-R nu este de acord cu trapanelele şi consideră că Alex Velea, colegul său de breaslă, nu ar fi trebuit să cânte aşa ceva.

„Vreau să recunosc faptul că am fost prea în personajul meu, în mintea mea superficială, când am spus lucrul ăsta. Fiecare om este liber să facă orice vrea. Îmi cer scuze faţă de Alex Velea şi faţă de toţi cei care fac trapanele, că am avut acel gest. Consider, personal, că sunt multe trapanele, chiar şi de la Alex, cu o consistenţă lirică sub nivelul pe care ştiam eu că îl are Alex Velea. Dar asta nu are nicio legătură cu Velea, ca şi artist. Personal, cred într-o estetică, pe care Velea, ca artist, o are şi pe care nu o mai foloseşte. Asta e părerea mea”, a mai declarat Connect-R.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.