Ce a făcut Andreea Esca, înainte ca Alexia și Aris, copiii ei să plece la America Express 

0

Alexia Eram face echipă cu fratele său Aris la „America Express”. Fiica Andreei Esca a explicat că participarea la emisiune o să fie una dintre cele mai mari provocări din viața ei, dar este fericită că va participa alături de fratele ei.

Dis de dimineață, pe aeroportul Henri Coandă, s-au produs scene cu un puternic impact emoțional. Concurenții de la America Express au fost conduși de apropiați către una dintre cele mai mari aventuri televizate din showbizul internațional. 

Alexia și Aris Eram au acceptat provocarea Antenei 1 de a concura pe Drumul Soarelui, prin Columbia, Ecuador și Argentina. Andreea Esca nu și-a însoțit copiii la aeroport înainte de îmbarcarea către continentul american.

Vedeta de la Pro TV nu a putut participa la marele eveniment din cauza prevederilor contractuale impuse de televiziunea care a consacrat-o.

Andreea Esca nu și-a însoțit copiii la aeroport, dar a postat câteva fotografii cu ei și mesajul: „Râdem, glumim, dar mi-ar fi plăcut să am un frate ca @arismelkior! Și dacă eram baiat, mi-as fi dorit o soră ca @alexiaeram ❤️”

America Express va fi difuzat în ianuarie 2024. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.