Câte operații estetice are, de fapt, Monica Anghel

0
Monica Anghel

Monica Anghel a vorbit, recent, într-un interviu, despre operațiile estetice pe care le-a făcut până în prezent, la cei 51 de ani ai săi.

Monica Anghel și-a făcut injecții cu botox

Cântăreața a dezvăluit că și-a făcut anumite ajustări la nivelul corpului. În urmă cu doar câțiva ani, Monica Anghel a reușit să slăbească 30 de kilograme doar într-un an și 3 luni.

Aceasta a recunoscut, într-un interviu, că și-a injectat botox în frunte, iar în buze și-a introdus acid hialuronic, pentru a le hidrata mai bine.

„Mi-am făcut un pic de botox, pentru că stăteam încruntată și mi-am hidratat buzele cu foarte puțin acid hialuronic. Încă nu mi-am dorit o operație estetică pe care să nu am curaj să o fac, dar încă nu e timpul trecut”, a declarat Monica Anghel.

Monica Anghel  a slăbit spectaculos

Monica Anghel arată senzațional la 51 de ani și a demonstrat că e poate face orice în viață. Mulți s-au întrebat cum a reușit să slăbească atât de mult. Iată care este, de fapt, adevărul:

„Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Nu aș fi slăbit în vecii vecilor dacă nu aveam o problemă de sănătate. Eu sunt o tipă comodă, nu a fost o chestie de cochetărie. Am fost operată pe coloană, de urgență, cu dublă hernie de disc, cu o pareză de 98 la sută pe piciorul drept. După operație, care a fost OK, am urmat un program de recuperare de un an și trei luni. M-am îngrășat un pic în pandemie, dar voi slăbi, fără niciun stres, știu cum. „Îți ții 30 de kilograme într-un sac, iar, când o iei razna, ieși la o plimbare cu el’, mi-a zis doamna doctor.

N-a fost cazul să apelez la așa ceva. Mi se întâmplă o dată la nu știu câte luni să mănânc o prăjitură. Sau să beau un pahar de vin, cum o fac cu voi, aici. Fac sport în fiecare zi. Și datorită băiețelului meu care merge la kempo, de trei ori pe săptămână. La început, îl așteptam în mașină, câte două ore și jumătate. Apoi, am vorbit cu sensei-ul lui, care m-a lăsat să mă antrenez lângă locul unde fac ei antrenament”, a povestit Monica Anghel, potrivit viva.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.