Cât te costă să închiriezi un șezlong în minivacanța de Rusalii

0

Românii se pot bucura de o mini vacanță la începutul lunii iunie. Sezonul estival se deschide oficial odată cu începutul verii, iar comercianții de pe litoral se pregătesc să facă bani frumoși. 

Începând de joi, 1 iunie, românii se vor bucura de cinci zile libere. Mini vacanța de la începutul lunii iunie a fost stabilită de către Guvern, care a votat, la începutul anului, să se facă punte între 1 iunie și weekendul de Rusalii.

Plajele și localurile de pe litoralul românesc sunt pregătite pentru valul de turiști. Prețurile, însă, ca în fiecare an, nu sunt deloc de neglijat.

Față de anii trecuți, închirierea unui şezlong costă cel mult 25 de lei pe zi, potrivit SpyNews.ro. De asemenea, un cocktail între 30 şi 40 lei, iar o porţie de mâncare costă între 25 şi 55 lei, potrivit aceleiași surse.

Pentru o porție de hamsie prăjită de 200 de grame, românii trebuie să scoată din buzunare nu mai puțin de 25 de lei.

Dacă este vorba despre un platou cu fructe de mare, pentru două persoane, atunci prețul poate să ajungă și până la 100 de lei. Dacă grupul este mai mare, în mini vacanța de Rusalii, acesta poate costa chiar dublu.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.