Cât costă o noapte de cazare la pensiunea deținută de Andreea Esca

0
Andreea Esca

Andreea Esca a dat lovitura cu complexul turistic situat în Porumbacu de Sus, județul Sibiu, unde se simte extraordinar când merge în vacanță, la fel și turiștii care trec pragul celor 6 case pe care vedeta de la Pro TV le închiriază.

Situat într-un peisaj montan de vis, locul este unul foarte căutat și care nu are deloc prețuri exorbitante. Potrivit click.ro, pentru o singură noapte de cazare oamenii trebuie să scoată din buzunar suma de 350 de lei.

Prețul este numai pentru perioada sărbătorilor de iarnă pentru că în restul anului suma este și mai accesibilă. Mai exact, este vorba de numai 130 de lei.

Mai mult decât atât, turiștii care se cazează în pensiunea deținută de Andreea Esca și soțul său, Alexandre Eram, beneficiază de mic dejun inclus și de locuri foarte frumoase în zonă, perfecte pentru a fi vizitate.

„Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit şi de uliţe de la poalele muntelui, am din nou câţiva ani. Mă simt copil, mă simt fericită.

Aici este o energie aparte care mă ajută să trec mai departe cu entuziasmul unui copil”, spunea Andreea Esca la un moment dat despre căsuțele vechi de peste 150 de ani din Sibiu, notează viva.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.