Carmen Grebenișan, transformată total! Nu mai arată ca-n jungla de la Survivor

0

Carmen Grebenișan a petrecut mai bine de cinci luni în jungla din Republica Dominicană, dar acum, revenită acasă, e schimbată complet.

Vedeta a avut parte de o transformare majoră: s-a vopsit, s-a machiat și a revenit la viața ei socială. Recent s-a distrat la o petrecere alături de buna ei prietenă, Alina Ceușan.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, foarte sexy, Carmen Grebenișan e schimbată total. 

În competiție, nici ea și nici ceilalți concurenți nu au avut acces la produse de igienă, la make-up sau alte cosmetice. 

„Acasă”, a scris Carmen Grebenișan în dreptul unui clip video postat în mediul online. Fanii au și felicitat-o pentru cât de bine arată.

Carmen Grebenișan s-a umflat foarte mult la față și a ajuns de nerecunoscut de către cei de acasă. De-a lungul timpului, mai multe concurente s-au confruntat cu astfel de probleme în emisiunea de la PRO TV.

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut și a acceptat provocarea de a participa la Survivor România 2023. Cinci luni s-a aflat în jungla din Republica Dominicană, departe de tot confortul cu care era obișnuită. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.