Carmen de la Sălciua s-a măritat în secret cu Marian Corcheș. Imagini cu rochia de mireasă

0
Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua şi Marian Corcheş şi-au unit destinele în secret. Cântăreaţa a făcut anunţul într-un story postat pe Instagram, în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă.

Carmen de la Sălciua s-a măritat în secret pentru că şi-a dorit să aibă parte de o ceremonie religioasă restrânsă, în care să-i fie alături doar ce-i dragi.

„În urmă cu câteva zile vă spunea că vor veni ceva zile frumoase în viața mea. Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a anunțat Carmen de la Sălciua într-un story postat pe Instagram. În postarea respectivă, apare atât ea îmbrăcată în rochie de mireasă, cât şi soţul ei.

Artista a mărturisit că îşi vor pune pirostriile doar în prezenţa naşilor. Secrete rămân și detaliile referitoare la cununia civilă.

”Am vrut să fie un moment al nostru, doar noi și Dumnezeu, și nașii. Vom face cununia religioasă acum”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Spynews.

La începutul lunii septembrie, Carmen declara că, cel mai probabil, nunta va avea loc la anul întrucât anul acesta are multe evenimente de onorat.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.