Bruce Willis, prima apariţie publică după anunțul că suferă de afazie

0
bruce willis

La o săptămână după ce Bruce Willis și-a anunțat retragerea din actorie, în urma diagnosticului de afazie, starul american a ieșit la o plimbare în natură cu soția și cu fiica lor, Mabel Ray.

Soția actorului, Emma Heming Willis, a împărtășit cu fanii de pe Instagram această experiență foarte personală, arătându-le tuturor cum face față soțul ei în această perioadă complicată.

Bruce Willis pare fericit și în largul lui, zâmbește și caută sprijinul în soția sa. În clipul postat de Emma (43 de ani), pe acordurile piesei Honky Tonk Women de la Rolling Stones, starul în vârstă de 67 de ani poate fi văzut plimbându-se printr-o zonă împădurită într-o zi senină de primăvară.

Emma a distribuit și două fotografii surprinse de fiica ei, cu ea și Bruce odihnindu-se pe un buștean, cu legenda „Mama și tata în mediul lor preferat”.

Un diagnostic șocant l-a forțat să renunțe la actorie. Starul din „Die Hard” suferă de afazie, o boală care afectează capacitatea de a comunica. Poate afecta vorbirea și înțelegerea limbajului scris și vorbit.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.