Britney Spears, complet goală pe Instagram!

0
Britney Spears

Britney Spears, în vârstă de 40 de ani, stârnește atenția tuturor, de fiecare dată când postează pe rețelele de socializare. Unii dintre urmăritorii acesteia s-au obișnuit deja cu aparițiile sale extravagante.

Recent, cântăreața americană a uimit pe toată lumea după ce a publicat mai multe fotografii, pe pagina sa de Instagram, în care apare complet goală, pe plajă.

Singurul lucru care acoperă părţile intime şi sânii vedetei americane sunt nişte emoticoane în formă de diamante. Cu părul blond lăsat liber, Britney se joacă în apa mării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Apoi, solista de 40 de ani a publicat şi câteva fotografii în care apare topless, cu mâinile acoperindu-i sânii. Cu un pandativ mare la gât şi părul prins la spate, neglijent, Britney zâmbeşte larg la cameră, semn clar că se simte bine, mai ales de când nu mai este sub controlul tatălui său, Jamie Spears.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)


Britney se află într-o vacanță exotică, împreună cu logodnicul ei, Sam Asghari. Aceasta i-a făcut o surpriză partenerului ei de viață, deoarece urmează ziua lui de naștere pe 4 martie, așa că a decis să îl ducă într-o călătorie, pentru a se bucura amândoi de nisipul fierbinte, apa cală și de soare.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.