Blonde | Filmul despre Marilyn Monroe, cu Ana de Armas în rol principal, interzis minorilor

0
Marilyn Monroe

Filmul biografic „Blonde”, despre viața lui Marilyn Monroe, cu Ana de Armas în rol principal, „va deranja multă lume”, a mărturisit regizorul australian Andrew Dominik, într-un interviu acordat Vulture.

Pelicula a primit rating NC-17, adică va fi interzisă minorilor sub 18 ani. Cineastul a mărturisit că a fost totuși surprins de ratingul NC-17:

„Pe de o parte cred însă că dacă mi s-ar oferi posibilitatea de a alege, aș prefera să văd versiunea NC-17 a poveștii Marilyn Monroe. Pentru că știm că viața ei a fost la limită, în mod clar, din felul în care s-a încheiat. Așadar, vrei să vezi versiunea necenzurată sau vrei să o vezi pe cea cosmetizată?”, a spus Dominik.

„Blonde” se bazează pe romanul cu același nume din 2000 al lui Joyce Carol Oates, iar filmările au fost programate să înceapă inițial în ianuarie 2011, scrie Daily Mail.

„Dacă ar fi fost lansat acum câțiva ani, ar fi apărut chiar când Me Too a explodat și ar fi fost o expresie a tuturor acelor lucruri. Suntem acum într-o perioadă, cred, în care oamenii sunt cu adevărat nesiguri cu privire la limite”, a spus el. „Este un film care cu siguranță are o etică în acest sens. Dar înoată în ape foarte ambigue pentru că nu cred că va fi un scenariu atât de prestabilit pe cât își doresc oamenii. E ceva în el cât să deranjeze pe toată lumea”, a adăugat Dominik.

Inițial, Jessica Chastain a fost în discuții, în 2014, pentru rolul Marilyn Monroe. L-a primit însă actrița cubaneză Ana de Armas (34 de ani), cinci ani mai târziu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.