Biata Monica

0
26

Dar cinevrea s-o dea jos pe Monic Ridzi? ce e cu atacul asta planificat asupra ei? Am auzit doi oameni azi intrebind asta si mi se pare totusi ca ne imbolnavim de boala lor, a politicienilor care vorbesc ca Dragnea sau ca EBA. Adica nu  mai poti face nimic, scrie nimic pentru ca poti fi banuit ca o tabara vrea s-o distruga pe cealalta?
Ce mai e de discutat la Ridzi? sint toate documentele publicate de GSP. Sint zeci de gauri care nu pot fi explicate. Se vede inca o data mecanismul prin care tot felul de „privati” prosperi isi intemeiaza businessul pe afaceri dubioase cu statul. Nu se mai pot pune intrebari pentru ca blazarea noastra le va anihila la fel de eficient precum nepasarea lor. Nici nu mai conteaza partidul. Va fi judecata, daca vor aparea dovezi convingatoare ca ne-am inselat, eu voi veni cu scuzele primul, dar sint slabe sanse… Aici e vorba de un singur lucru, sa ne mai conservam minimum de reactie la necinste. Macar atit.
In ritmul asta vom ajunge toti in citiva ani sa spunem ca furtul e firesc si ca pe el se intemeiaza frumoasa noastra societate de piata. Si ca intotdeauna e vorba despre simplul fapt ca o tabara o trosneste pe cealalta. Vremuri de restauratie, deh…

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here