Anunțul făcut de Antonia și Alex Velea! Fanii lor sunt în extaz

0
Alex Velea

Antonia și Alex Velea au făcut anunțul mult așteptat de toată lumea. Cei doi artiști au scos o nouă piesă împreună, iar fanii s-au bucurat la aflarea veștii.

Alex Velea și Antonia lansează single-ul Tranquilo Papi, colaborare mult așteptată de fanii celor doi artiști, o piesă deja virală pe TikTok.

„Antonia și cu mine am dat startul verii cu această piesă, sperăm să vă distrați și să vă bucurați de muzică”, a spus Alex. „Sunt recunoscătoare că împărtășim aceeași pasiune pentru muzică și norocoasă că împreună putem face piese care să îi bucure pe oameni”, a completat Antonia.

Piesa catchy cu ritmuri de reggaeton a fost compusă de Alex Velea, versuri de Alex Velea, Antonia și Rashid, instrumental Buzea Florin, iar videoclipul oficial, sexy și provocator, o creație NGM Creative, regie Bogdan Păun, DoP Alexandru Mureșan, producție video Loops Production. Echipa de beauty a Antoniei pentru acest video este formată din Ema Uta (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun (styling).

Alex și Antonia vor aniversa la finalul anului acesta 10 ani de relație. Cei doi s-au logodit în iulie 2021 și au împreună doi fii, Dominic și Akim. Din primul mariaj, solista mai are o fiică, Maya.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.