Andreea Marin, reacție după ce s-a spus că fiica ei va juca în noua serie „Liceenii”

0
andreea marin

Vestea că fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr va juca în remake-ul „Liceenii” a luat pe toată lumea prin surprindere.

Mama adolescentei vine însă cu explicații. Andreea Marin a negat informația potrivit căreia Violeta va juca în noua serie a filmului „Liceenii”. Ea a transmis că informația potrivit căreia fiica ei va face parte din noua distribuție a filmului „Liceenii” este falsă.

Vedeta de televiziune spune că Violeta, în vârstă de 14 ani, are alte priorități.

„Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum”, a declarat Andreea Marin pentru Fanatik.

La 40 de ani de la lansarea filmului „Liceenii”, criticul de film Irina Margareta Nistor a afirmat că în această toamnă vor începe filmările pentru o nouă serie, cu o distribuție nouă.

Aceasta a spus că în rolurile principale vor juca copiii lui Ştefan Bănică Jr., Radu Ștefan și Violeta, nepotul lui Nicolae Corjos, regretatul regizor al filmului, dar și băiatul lui Mihai Constantin, care a intrepretat rolul lui „Ionică”.

„Dau o veste bună. Se va face o serie nouă din „Liceenii”. Cu băiatul lui Mihai Constantin, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică și, sper, cu nepotul lui Corjos (n.r – regizorul Nicolae Corjos), care este muzician și care este un băiat foarte frumos. Încă nu știu să spun cine va fi regizorul. Nepotul lui Corjos va juca și el în film, sper. Producătoare este Anca Truță, care face filme independente și importante și va fi o referire la Ion Caramitru”, a anunțat Irina Margareta Nistor la un post de radio.

sursa: TABU

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.