Andreea Marin a slăbit 7 kg în două luni după ce a renunțat definitv la acest aliment

0
Andreea Marin

Andreea Marin arată impecabil la cei 47 de ani ai săi. Nu e de mirare, căci vedeta are anumite trucuri la care apelează pentru a-și putea menține silueta demnă de invidiat.

Mulți oameni s-au întrebat care este dieta sau secretul ei, mai ales că, recent, vedeta a reușit să scape de 7 kilograme în mai puțin de două luni. Andreea Marin a dezvăluit alimentul la care a renunțat definitiv.

Ce mănâncă Andreea Marin

Chiar ea a mărturisit că atunci când vine vorba de alimentație știe să se controleze.

Andreea Marin a dezvăluit recent că ar putea renunța la multe alimente, însă nu și la brânză. Vedeta susține că acest aliment îi ține loc inclusiv de pâine.

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun tine loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mărturisit vedeta, pentru spectacola.ro.

După ce a renunțat la dulciuri, Andreea Marin a slăbit șapte kilograme și nu îi crede deloc pe cei care spun că nu se pot abține, căci totul ține de voință.

„M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a mai dezvăluit ea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.