Alexia Eram, absolventa unei prestigioase facultăți din Anglia

0
Alexia Eram

Este o zi mare în familia Andreei Esca. Fiica ei, Alexia Eram, a absolvit facultatea, iar ăsta este un motiv de mândrie și de fericire.

Alexia Eram este oficial absolventă. Vedeta a absolvit cursurile instituției University For the Creative Arts, din Anglia.

Alexia Eram a absolvit facultatea

Fiica știristei e de acum specialistă cu acte în regulă în marketing, publicitate și relații publice în domeniul modei. Având în vedere pasiunea sa pentru haine și faptul că este creator de conținut, se pare că această facultate nu a făcut decât să-i consolideze cunoștințele.

Ei bine, în urmă cu câteva zile, aceasta și-a anunțat fanii de pe Instagram că va călători în Anglia pentru a participa la festivitatea de absolvire. Examenele au fost date anul trecut, însă din cauza pandemiei de coronavirus, ceremonia nu a avut loc.

A avut familia aproape, mai puțin de iubitul ei, care a susținut-o de la distanță.

A fost susținută de familie

Cu asceastă ocazie, Andreea Esca a postat pe rețelele de socializare câteva imagini și un mesaj emoționant prin care i-a spus fiicei sale că este foarte mândră de ea.

„Alexia Margot Eram suntem mandri de tine si te iubim foarte mult! Ps. You’re the Best”, a scris Andreea Esca în dreptul pozelor.

De asemenea, și proaspăta absolventă a ținut să transmită un mesaj de mulțumire.

„Thank you so much @fbcepsom @ucaepsomfashion for this amazing journey! 🖤 Thank u @andreeaesca & @douglaslormand for the education you gave me and for being there for me ! I did it! I graduate! Cheers to upcoming amazing chapters in my life!”, a scris și Alexia Eram.

Deși nu a fost alături de iubitul ei în ziua absolvirii, Alexia Eram s-a simțit minunat alături de cei dragi.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.