Adelina Pestrițu, criticată pe rețelele de socializare pentru pomul ei de Crăciun. Cum a reacționat vedeta?

0
adelina pestritu

Adelina Pestrițu a vrut să aibă anul acesta un Crăciun diferit! Vedeta a renunțat la tradiție și a ales să-și împodobească bradul în podoabe albe și negre.

Culorile alese de brunetă nu au fost deloc pe placul admiratorilor din mediul online, mai ales că aceasta are o fetiță de 4 anișori și s-ar fi cuvenit să-și împodobească mai colorat de dragul ei.

„Parcă îl făceai pentru fetiță. Oare unui copil îi poate plăcea așa ceva. Este frumos pentru vitrina unui magazin, un show room… Nu e hate, că nu-mi pasă de ciorile negre din brad, dar atunci când prezinți ceva trebuie să accepți și critici. Și fashion-ul ăsta are o limită …zic!”, i-a scris cineva.

Or, Adelina a dorit să iasă din tipar și a agățat pe crengi chiar și ciori. Adelina a explicat că este perfect în regulă ca oamenii să aibă păreri și gusturi diferite, după ce a primit numeroase mesaje prin care fanii își exprimă nemulțumirea cu privire la alegerea sa.

În clipul pe care Adelina Pestrițu l-a publicat pe Instagram, se poate vedea că a ales un brad alb, pe care l-a împodobit cu ornamente negre. În acest video apar și soțul vedetei, Virgil Șteblea, dar și fiica lor, Zenaida Maria. „Împodobirea bradului este tradiția în preajma căreia creștem de mici. În jurul ei sunt povești care ne antrenează imaginația și ne fac să devenim visători. Vis pe care îl lăsăm mai departe moștenire, copiilor noștri. În copilărie impodobeam bradul pe 24 Decembrie, în Ajunul Crăciunului „așa cum se face”. Dar e mai important să faci cum simți, decât cum „trebuie”. Pe parcurs mi-am dat seama că am la dispoziție prea puțin timp să mă bucur de magia pe care bradul o aduce în casa noastră. Acum, că suntem părinți, facem ca tot ce e frumos să dureze cât mai mult, atât pentru noi, dar mai ales pentru fetița noastră. Astfel, vă prezentăm bradul nostru”, a fost descrierea care a însoțit clipul postat de Adelina Pestrițu.

„Parcă negrul nu își are locul în sărbătoarea asta 😔 Crăciun-Nașterea Domnului!!”, a comentat alt urmăritor. „Își are locul acolo unde este primit cu căldură și neasociat doar cu momente nefericite”, a precizat vedeta.

„Honestly, bradul ăsta nu transmite nimic… nici căldură, nici sărbătoare, nici emoție….. nu e hate. Dacă îmi place de tine, nu trebuie să îmi placă și bradul… ăsta chiar nu îmi place. Sorry!”, a adăugat un alt urmăritor. „Cine a zis că bradul nostru trebuie să fie pe placul tuturor? Doar este bradul din casa noastră, nu din Piața Constituției”, a mai explicat Adelina Pestrițu.

„În copilărie tot black&White făceai bradul? Nici bradul de Crăciun nu mai e ce a fost…. dar dacă vouă vă place și vă aduce liniște enjoy it!”, a spus un alt internaut. „Nu. Atunci nu aveam decorațiuni negre, dar mă bucur că între timp le-am descoperit. Dacă le aveam și în copilărie, cu siguranță le foloseam”, a răspuns Adelina.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.